Kaş'ta Müzik Mekanları

Kaş'ta Müzik Mekanları

Hi Jazz
Kaş’ta Jazz müziğin farklı bir hikayesi oldugunu söylemiştik. İste bu hikayeye ev sahipliği yapan ve sadece canlı performans sergileyen birkaç mekandan birisi burası. Rock jazz blues ve birçok alternatif müzik yapan Hi jazz daha öncesinde ve halihazirda Ediz Hafizoglu, Feti Çağlayan, Süleyman Bağcıoğlu, Tümer Dalgakıran, Ercan Temel, Fatma Baba, Sinem Yılmaz gibi bir çok isme ev sahipliği yaptı. Kaliteli canlı müzik dinleyip biranızı yudumlamak için harika bir seçenek. Adres: Andifli Mahallesi, Zümrüt Sk. Konum için tıklayın.

Echo Bar
Jazz ve alternatif müziğin diğer adresi. Mükemmel bir tarihi taş yapının içindeki Echo, Kaş’ın en ünlü performans barlarından. Geniş bir alana sahip bar yaz boyunca çok ünlü isimleri ve grupları ağırlıyor. Yeni Türkü, Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Jehan Babur, Sibel Köse, Can Gox, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sarp Maden, Adamlar bunlardan sadece birkaçı. Konserler öncesinde bir şeyler içmek ve sohbet etmek için de girişinde büyük bir bahçesi bulunuyor. Adres: Andifli Mahallesi, Kaş, 07580 Websitesi Tel: 0539 633 32 46 Konum için tıklayın.

Gagarin
Rahat, kasmayan, kişiliği olan bir rock bar burası. Aynı zamanda Kaş’ın en hip mekânı. DJ kabininde birçok ünlü isme rastlamak mümkün. Kaş’a 2 sene önce yerleşen ve mekanın sahibi olan Aylin Aslım çalıyor, ziyaret eden dostlarını da arada dj kabinine alıyor. Her gidiğinizde bir sürpriz isimle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Geceye akşam serinliğinde ve sakinliğinde Kaş Limanı manzarasına karşı baconlı burgeriyle başlarsanız – geceniz ne kadar çılgın biterse bitsin—ertesi gün akşamdan kalma etkileri hissetmiyormuşsunuz. Sokaklarda dolaşan efsane böyle valla. Denemesi bedava. Kokteyl menüleri de oldukça tatmin edici. Turist Ömer kokteyli favorimiz. Adres: İskele Geçidi Sokak No: 2 Andifli Mahallesi, 07580 Tel: 0531 838 78 64 Konum için tıklayın.

No:11
Kaş’ta barların birbirlerine çok yakın hatta sıra sıra oldugunu söylemiştik. No:11 bunların tam ortasındaki şahane bir yer. Kokteyl menüsü çok geniş. Gelincik Votka ve Damla Sakızlı Votka Shot buranın marka olmuş icecekleri. Armut Martini de favoriler arasında. Çalışanlar yıllardır sektördeki insanlar ve sizi nasıl rahat ettirebileceklerini iyi biliyorlar. Haftanın birkaç günü Nostaljik Türkçe pop çalan mekan diğer günler daha çok popüler müziklere yer veriyor. Sokaklara taşan bir kalabalığı ağırlayan mekan uğramanız gereken yerlerden biri. Adres: Terzi Sk. No:1 Andifli Mahallesi Tel:+90 536 482 43 32 Konum için tıklayın.

Mavi
Kaş'ın en eski mekanlarından biri olan Mavi'de her an bir ünlüye rastlamanız mümkün. Ortamın sadeliği, tam Kaş'ın göbeğinde ve merkezinde yer alması ile hemen sizi cezbedecek. Açık alanın ferahlığını hissederken müziğin kalitelisine doyacaksınız. 

Tepkileriniz Nedir?

like
0
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0