KAÅž'TA Ä°ÅžLETMESÄ° OLANLARINA DÄ°KKATÄ°NE! KAÅž'TA YAÅžAYANLARIN BÄ°LGÄ°SÄ°NE!

Kaş'ta işletmeniz var ise, işletme konumunuz yanlış ise, Kaş Rehberi sayesinde konumuzu ücretsiz güncelleyebilir, işletmenizi ekleyebilirsiniz. Kaş Sahibinden İlan Platformu'nda ilanlarınızı ücretsiz ekleyebilir, işletme iseniz mağazanızı açabilirsiniz.

Kaş Rehberi olarak işletmelerin konumunu, Kaş Firma Rehberi, Kaş Gezi Rehberi, Kaş Hakkında tüm bilgileri arama motorlarında güncelliyoruz. Kaş'a özel ilan platformu kurduk.

Kaş'ta her sezon bir çok işletme kapanıyor ve açılıyor. İşletmelerin konumları Google, Yandex, Bing ve diğer arama motorlarında ve harita servislerinde kapanmıyor. Bundan dolayı, Kaş'ta bir çok işletme bu konudan şikayetçidir. Google partner olarak biz bu işlemi 1 yıldır sizlere ücretsiz olarak sağlamaktayız. 

Önemli Bilgilendirme: Kaş işletmeleri'nin dikkatine, hepinizden aldığımız duyumlar üzerine her seferinde sizleri uyarıyoruz. Kendilerini Google vb. diye arayıp, işletme konumuz silinecektir, işletmeniz haritalarda gözükmeyecektir diyenleri dikkate almayınız. Çünkü Google ve diğer harita servisleri olan ağlar sizleri aramaz. Google MyBusiness aramaz. Arayıp sizden ücret talep edemez. Bu yüzden dolayı sizleri arayanlara, biz kayıtlarımızı yaptırdık, teşekkürler diyerekten kapatınız. 

Firmanızı Haritalarda Güncellemek ve Kaydetmek İçin Tıklayınız.

KaÅŸ Sahibinden Platformu

Bireysel olarak ve işletme olarak ilan sitelerinde yer alma biliyorsunuz ki ücretli ve sınırlı ilanlar girilmektedir. Sosyal projelerimizden bir tanesi de Kaş Sahibinden İlan Platformu'dur. Kaş'la ilgili ilanlara diğer ilan sitelerinden kolayca ulaşmanın zor olduğunu gördük ve gözlemledik. Dedik ki Kaş'ımız için özel bir ilan platformu olsun. Sadece Kaş ve 54 köyünde yaşayanlar ilanlar girebilirsin. İşletmeler de ücretsiz mağazalarını oluştursun, sınırsızca ilanlarını girebilsin.

Kaş Sahibinden Platformu'na Kayıt Olmak ve İlan Eklemek İçin Tıklayınız.

Yukarıdaki videoda sizlere detaylı açıklamalarda bulunduk. Paylaşmayı unutmayınız.

 

 

 

Profesyonel Bir Websitesine & Sosyal Medya Hesaplarına Sahip Olun, Müşterilerinizi Arttırın. Bir Konaklama İşletmesine Sahipseniz, Kendi Web Siteniz üzerinden Online Ödemeli Rezervasyon Almak İşletme Kalitenizi, Güvenilirliğinizi Arttırabilir ve Komisyon Ödemekten Kurtulabilirsiniz. Websitesi & Sosyal Medya Yönetimi & Tüm Ajans Hizmetleri İçin Bizi Arayabilirsiniz.

0532 511 54 23

KaÅŸ Ajans

Tepkileriniz Nedir?

like
8
dislike
0
love
5
funny
0
angry
0
sad
1
wow
4